BALIKESİR / KARESİ - SEVİNÇ KURŞUN ANAOKULU

SEVİNÇ KURŞUN ANAOKULU

Adres
1.SAKARYA MAH. KARESİ1 SK. SEVINÇ KURŞUN ILKOKULU BLOK NO 29/2 KARESİ / BALIKESİR
Vizyon
Türk Milli Eğitiminin ve Okul Öncesi Eğitimin amaçları ışığında çocukların; • Akademik ilgi ve hayat boyu öğrenme arzusuna sahip • Kendi kendine yetebilen, bağımsız, öz güveni yüksek • Rekabet etmek yerine birbirlerine yardım edebilen, ezberlemek yerine bilgiyi hem kendi meraklarını tatmin etmek hem de insanlığa faydalı olabilmek için öğrenen • Hayal gücüne sahip ve sıradışı düşünebilen • Sosyal sorumluluğa sahip, çevrelerine ve çevrelerindekilere merhametli, saygı, sevgi, zerafet ve nezaket duyguları besleyen • Kendi kültür ve değerlerini bilen, farklılıklara saygılı ve aynı zamanda dünya vatandaşlığı bilincinde kişiler olarak yetişmeleri için eğitimlerinde onlara rehberlik etmek.
Misyon
-Pırıl pırıl bir geleceğin mimarları olacak çocuklarımıza hak ettikleri sevgi, şefkat ve kültürü kazandırarak çağdaş ve sağlam temellere sahip bir toplum oluşturmak, -Milli ve manevi değerlere sahip çıkan, aynı zamanda modern düşünebilen dengeli bireyler yetiştirmek, -Okul öncesi eğitimin önemini ve ciddiyetini hissederek çocuklarımızı okula hazırlamak.
.
Öğretmen :-
Öğretim Şekli :TEKLİ
TTM ´DEN KALKAN K1 VE K2 OTOBÜSLERİ OKLUMUNUZUN ÖNÜNDEN GEÇMEKTEDİR.
1.Sakarya Mah. Karesi Sok. No:29 Karesi/BALIKESİR
KARESİ/BALIKESİR